Yoga på ditt företag

Det är skräddarsytt efter behov. Ex. Morgonyoga som startar energi i kroppen för resten av dagen, då anpassar jag det så att kroppen sakta väcks och mjuknas upp. Aktiviteten startar och hjärnan får igång cirkulationen och hjärnhalvorna balanseras.

Middagspass för att bli av med eventuella spänningar och stress, starta ett flöde i rygg, axlar och nacke vid ex, mycket statiskt eller stilla sittande arbete.

Vi kan gemensamt gå igenom vilka behov som behövs på ert företag. Tex. Möjlighet för ett pass i veckan på företaget som sträcker sig 10 veckor fram.

Det finns mycket bra vetenskaplig forskning att läsa om yoga och fördelarna vid olika symtom och åkommor. Det har gjorts många studier som sträcker sig 100 år tillbaka.I Sverige har den vetenskapliga forskningen kommit igång 1998. Karolinska sjukhuset har en Yoga klinik för olika åkommor, så som ryggskador. Redan på 1910-talet forskade tyske läkaren och nervspecialisten Johannes H Schultz kring olika former av yoga, utvecklade via det ett avslappnings- och meditationssystem. Idag känt som autogen träning, välkänt och använt inom idrottsvärlden.

Yoga intresserar och fascinerar också allt fler i Sverige. Elitidrottare, jägare, försäkringstjänstemän, plåtslagare, militärer, poliser, advokater skolbarn, de folkvalda i Sveriges Riksdag, läkare, sjukgymnaster och annan vårdpersonal är exempel på grupper som på löpande band introduceras till yoga idag.

p